Book Tryllekunstner

Gør jeres event til en magisk oplevelse!
Hvad end I skal holde julefrokost for kollegaerne, fødselsdag med familien og vennerne, bryllup eller noget helt tredje så kan en tryllekunstner uanset arrangementsform hjælpe med at gøre dagen magisk og ikke mindst uforglemmelig for jeres gæster. Denne underholdningsform kan nydes af alle aldre, og i modsætning til andre underholdningsformer kan en tryllekunstner sørge for høj grad af publikumsinteraktion, så alle gæster med sikkerhed er godt underholdt!

Vi har delt tryllekunstner-sektionen op i arrangementstype.

Vi anbefaler!


Magisk stemning til jeres fest

Der skabes en magisk stemning til jeres arrangement, som hjælper med at sætte tingene i højeste gear. Vores tryllekunstnere sørger altid for at skræddersy showet til netop jeres event, og generelt kan showtyperne opdeles i følgende kategorier:

  • Stand-up show
  • Close-up show

I et stand-up show underholder trylleren alle gæsterne på samme tid, og det er derfor oplagt til større arrangementer med flere gæster, der skal have underholdning fyldt med humor og forundring. Et close-up show forgår derimod tæt på publikum – deraf navnet, og jeres gæster vil derfor kunne opleve magien helt tæt på. Det er altid en utrolig oplevelse når magien sker i hænderne på tilskueren og alt er muligt når vores tryllere får ting til at svæve, jeres ure til at forsvinde, læser tanker og meget meget mere.

Vælg blandt de bedste tryllekunstnere

Vi ved at det kan være svært at skabe sig et overblik over, hvilken tryllekunstner der er bedst til netop jeres arrangement. Derfor er vi enormt stolte af at kunne præsentere Danmarks absolutte førende tryllekunstnere. Alle er profesionelle og leverer et show som først og fremmest tager udgangspunkt i at jeres gæster skal underholdes til fulde. Kontakt os nu for at få hjælp til at finde netop den underholdning, der passer jer bedst!