Tryllekunstner til Julefrokost

Gør jeres julefrokost til en succes med et tryllshow!
Et trylleshow er altid et sikkert hit, hvis I vil sørge for at jeres gæster vil få sig en julefrokost fyldt med grin og uforglemmelig underholdning. Et trylleshow til julefrokosten hiver altid stemningen op i højeste gear, og I vil få noget at tale om længe efter! Et trylleshow er desuden en unik underholdningsform, da den rammer utrolig bredt, og alle publikummer uanset alder, kultur, sprog og stilling vil kunne læne sig tilbage og nyde showet i fulde drag.

Trylleshowet kan ligge forskellige steder på aftenen, og tryllekunstneren kan måde hjælpe med at kickstarte jeres event som det første eller måske komme efter hovedretten er blevet indtaget.

Vores artister


En magisk oplevelse!

Som arrangør vil man sikre at festen hele tiden kører i højeste gear, og gæsterne altid er godt underholdt. Dette krav kan en professionel tryllekunstner med stor sikkerhed sikre. Hos Topbooking.dk har vi samlet et hold af nogle af landets førende tryllekunstnere, og de sikre altid, at jeres fest er fyldt til randen med latter, god stemning, højt humør. Desuden vil jeres gæster sidde i dyb forundring, når tryllekunstneren gør det umulige muligt. Det får altid gang i samtalerne bagefter, og virker derfor også en som en god icebreaker til jeres julefrokost!

Showtyper

Et trylleshow til julefrokosten kan forgå på flere forskellige måder, og vi hjælper altid med at finde den form, der passer bedst til netop jeres event.
Stand-up magi
Her nydes magien af alle på samme tid, og det fungere altid godt til at få alle gæster i højt humør med det samme. Her kan gæster hives op på scenen, og det giver altid høj latter at se fx chefen eller sin kollega på slap line. Varigheden er typisk på 20-30 minutter.

Close up magi
Her forgår magien helt tæt på bordene, og det giver derfor en ekstra personlig – og ikke mindst stærk oplevelse, når magien forgår helt på gæsterne. Ofte sker magien i tilskuernes egne hænder, og vil man give sine gæster en oplevelse, som de vil huske lang tid fremover, så er dette den helt rigtige underholdningsform. Varigheden varierer alt efter antallet af gæster men vil typisk ligge på en halv time til tre kvarter.