Topbooking.dk har en række partnere, som hjælpes hinanden gennem vidensdeling, og fælles markedsføringskampagner, der styrker de interne partneres position i deres respektive felter.

Valdemarsro.dk

Fest-diner.dk

Fotografnu.dk – Find en fotograf til jeres opgave. Find fx en der kan tage et godt portrætfoto eller en der kan lave baby fotografering.

Mambeno.dk

Arla.dk

Anders-magic.dk. Tryllekunstner Anders Møllers hjemmeside, hvor man kan læse mere om hans trylleshow og hvordan han begyndte at trylle.

Festleg.dk. Du kan sikkert høre på navnet hvad siden drejer sig om: nemlig en masse festlege og festlige indslag som man kan lave til festen. Der er noget stort set et hvilket som helst arrangement man skal afholde og siden er så smart indrettet af de forskellige guides er skrevet præcist til den type af fest du skal afholde. Det er altså så let som at klikke lidt frem og tilbage at finde de festligheder der skal med til jeres fest.

Bedstejokes.dk, Er du på udkig efter gode og sjove jokes og vittigheder så kan du finde dem på bedstejokes.dk. Hvis du er ligeså tosset med at grine som vi er så vil du helt sikkert elske siden som ikke bare har specialiseret sig i at finde de sjoveste jokes, men i alt hvad der giver læseren et godt grin!

Korthilsen.dk, Her finder du tekst og ideer til hvordan man skriver et sødt og sjovt kort eller en hilsen til en speciel dag som måske en fødselsdag, eller hvis man skal til begravelse, måske hvis man vil skrive nogle søde ord til konfirmanden eller til studenten.

Best-card-tricks.com, En side med nogle af de bedste korttricks som man kan lære på nettet. Siden er på engelsk, men den er nem at forstå for selv den, der ikke er så hård til engelsk. Der er tricks i alle sværhedsgrader og selv hvis man kun netop at lære sig de første par kort tricks, så vil man kunne få gavn af de effekter, der læres på siden.

Godt nytår. Godt nytår er en side, for dig der elsker at forberede sig til nytår, så det bliver den bedste nytårsaften. Her er ideer til at få sagt godt nytår, hvordan man skriver en god nytårs hilsen, nytårskort, hvilke lege man skal lave til nytår og meget meget mere. Alt hvad man skal bruge til nytår er samlet her.

soundbar-test.dk, På soundbar test finder man, som navnet antyder tests af soundbars. Det er landets førende portal, hvor der jævnligt bliver testet soundbars af de store mærker som Sony, Samsung, Bose, JBL etc.

Juleideer.dk, en side fyldt med ideer til at få afholdt den bedste jul. Her kan du finde adskillige guides og artikler til at finde den bedste julekalender, det bedste julekort, en sød julehilsen, gode julegaver, julejokes og meget mere. Hvis du også elsker julen så er den her side noget for dig!

Bornesangene.dk, Find børnesange, som du kan synge med dine unger. På siden er der samlet et bredt udvalg af nogle af de klassiske børnesange gennem tiderne!

Konfirmationstid.dk. På konfirmationstid kan man finde ideer og inspiration til konfirmationen. Der er mange ting at arrangere, hvis man står som forældre og skal have sørget for konfirmationen og derfor kan man finde masser af råd og guides som sørger for at man husker det hele!

7kabalespil.dk, Find siden hvor du kan lægge en 7 kabale i fred og ro. Dette er en af de mest effektive måder at få stresset af på og det er derfor en af de bedste måder man kan slappe af på efter en hård dag på jobbet eller, hvis man generelt bare har haft en travl hverdag. Det er altid en fordel at lægge sin 7 kabale på nettet, da man her er sikker på at der ikke sker fejl.

Fødselsdag. Få inspiration til afholdelsen af fødselsdagsfesten. Når fødselsdagen skal afholdes bør man altid sigte efter at give gæsterne og fødselaren en uforlignelig oplevelse, som vil blive husket. På fødselsdagen vil man finde guides, der hjælper til med at opnå netop dette!

gratis-kabaler.dk. Hvis du vil lægge en kabale helt gratis og så også online så er dette siden for dig. Der er mange forskellige kabaler som edderkop kabalen, pyramide, napoleon kabalen og mange andre. Hvis du er en fan af forskellige typer kabaler så kan du skynde dig over på siden og komme igang med at spille de sjove kabaler!

Julefrokost. En side om alt, hvad der hører sig julefrokosten til. Her finder du bl.a. underholdning til julefrokost og andre ideer, der vil hjælpe med til at gøre aftenen så god som det er muligt. Uanset om det så er en privat julefrokost eller en firma julefrokost.

Hypnotiseret.dk: Hvis du søger hypnose eller hypnoterapi så finder du det her. Kim er en af landets dygtigste hypnotisører og har til i Århus.

 

Sager vi støtter: