Sunny Cagara
Tryllekunstner
Video

Sunny Cagara

Magi fra en af landets førende tryllekunstnere!

Sunny Cagara er en top professionel performer, der er en af de førende specialister indenfor sit fag! Sunny skaber en magisk stemning i sit show, og som han selv siger går han altid efter at efterlade et så stærkt indtryk på sine tilskuere at de allesammen vil opleve mere af Sunnys formidable show!
Gennem Sunnys show vil gæsterne skiftevis sidde flade af grin, blive yderst facineret og samtidig sidde og tænkte: “What?!”. Sunny har ofte optrådt på TV, og han bliver ofte benyttet som tricktyveri ekspert. I kan dog slappe helt af, Sunny inkorporere sine tricktyveri i showet så alt lige fra ure, punge og slips (!) forsvinder – og bliver afleveret tilbage igen.

Sunny underholder til alle typer events, og har I ikke oplevet ham enndu, så gør jer selv, og jeres gæster en tjeneste til jeres næste event!

BLIV KONTAKTET

Book nu eller send os en forspørgsel - naturligvis helt uforpligtende. Vi svarer hurtigt (som regel indenfor samme dag), og rådgiver jer, så I får den bedst-mulige underholdning!

[contact-form-7 id="109" title="Contactforartister"]

Vi anbefaler ligeledes

SE ALLE ENTERTAINERE

Om Topbooking

Topbooking.dk er et dansk bookingbureau. Vi hjælper vores kunder med at finde den perfekte festunderholdning til netop deres arrangement hvad end det er en julefrokost, fødselsdag, konfirmation, firmaevent, bryllup etc.
Copyright 2017 © Topbooking

Bliv kontaktet

– Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

[contact-form-7 id=”34789″ title=”Kort formular”]