Morten Deurell
Tryllekunstner
Video

Morten Deurell

Magisk stand-up på højt plan!

Med sine 16 års erfaring i bagagen ved Morten Deurell lige præcis, hvordan man skal få netop jeres publikum til få sig en oplevelse, som er både magisk og ekstremt underholdende. Morten har en unik evne til at blande situationskomik med sine magiske effekter, og det giver et mix, der går rent ind hos publikum, tør vi godt garantere!

Mere om Morten Deurell
Morten er en af landets top stand-up tryllekunstnere og han vandt i 2016 den fornemme Tribini pris, som kun gives til de bedste performere. Mortens show bygger på et stærkt fundament og Morten er uddannet som professionel skuespiller, og det betyder en verden til forskel når Morten går ind på scenen, da han derved har ekstra nærvær og ved præcis hvordan enhver situation kan presses for den største underholdningsværdi. Morten har flere tusinde optrædener på bagen og det er optrædener for alle slags publikummer – store som små – danske som internationale osv.

Hvis I kunne tænke jer at booke Morten til jeres event, så brug kontaktformularen her på siden, og vi vil hurtigt vende tilbage til jer med et uforpligtende tilbud!

BLIV KONTAKTET

Book nu eller send os en forspørgsel - naturligvis helt uforpligtende. Vi svarer hurtigt (som regel indenfor samme dag), og rådgiver jer, så I får den bedst-mulige underholdning!

[contact-form-7 id="109" title="Contactforartister"]

Vi anbefaler ligeledes

SE ALLE ENTERTAINERE

Om Topbooking

Topbooking.dk er et dansk bookingbureau. Vi hjælper vores kunder med at finde den perfekte festunderholdning til netop deres arrangement hvad end det er en julefrokost, fødselsdag, konfirmation, firmaevent, bryllup etc.
Copyright 2017 © Topbooking

Bliv kontaktet

– Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

[contact-form-7 id=”34789″ title=”Kort formular”]