Kristian Skovbo
Tryllekunstner
Video

Kristian Skovbo

Moderne og forrygende magi

Kristian indtager pladsen som en af de absolut sjoveste – og dygtigste tryllekunstnere i Danmark. Fra første sekund Kristian indtager scenen er publikum fanget og bliver tryllebundet af Kristians humoristiske stil og imponerende magi. Kristian har begejstret publikummer siden han begyndte at optræde som tryllekunstner tilbage i 1999, og der ligger derfor flere tusinde timers træning bag, når Kristian udfører sine imponerende tricks, som ofte bygger på fingersnilde, som I aldrig har oplevet det før.

 

Stand up magic show
Her vil der blive grinet godt igennem for publikum, og samtidig vil de blive imponeret over det ene mere umulige nummer efter det andet. Varigheden er en halv times tid, og det er et show, der passer ind til enhvert arrangement!

Close up magi
Her vil Kristian fortrylle jeres gæster helt tæt på! Kristian kommer ned til gæsterne og tryller ved bordene, så magien derfor sker helt tæt på, og derved giver gæsterne en endnu mere magisk og ikke mindst umulig oplevelse.

BLIV KONTAKTET

[contact-form-7 id="109" title="Contactforartister"]

Vi anbefaler ligeledes

SE ALLE ENTERTAINERE

Om Topbooking

Topbooking.dk er et dansk bookingbureau. Vi hjælper vores kunder med at finde den perfekte festunderholdning til netop deres arrangement hvad end det er en julefrokost, fødselsdag, konfirmation, firmaevent, bryllup etc.
Copyright 2017 © Topbooking

Bliv kontaktet

– Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

[contact-form-7 id=”34789″ title=”Kort formular”]