Sjove festlege og indslag

AndersUncategorized0 Comments

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi her hos Topbooking altid vil anbefale at få anskaffet professionel underholdning til sin fest. Hvorfor dette altid er en god ide er beskrevet i mange andre af vores blog indlæg, men nogle af de primære grunde tæller bl.a. at det altid kan få tilskuerne op i højeste gear, de får altid en masse at snakke om efter showet, og så er det altid spændende at se på, samtidig med at det fungerer som den perfekte ice breaker for gæsterne – så hvis ikke alle gæsterne kender hinanden i forvejen, vil det give god mulighed for at alle får snakket sammen, og endnu mere vigtigt, at man har noget at snakke om! Men når det så er sagt, så er det også altid vigtigt med noget variation til festen, og det betyder at selvom man vælger at booke professionel underholdning i form af en tryllekunstner eller måske en musiker, så r det altid smart at inkludere et par andre sjove indslag til festen. Jeg vil i dette indlæg komme med et par forslag til, hvad man kan lave af sjove ting til festen. Hvis du mangler flere ideer, så kan du tage et kig på siden her, hvor man kan finde gode og sjove ideer til selskabslege og underholdning hvilken som helst fest, man skal til at holde.

Selskabslege

Det er altid sjovt at inkludere en selskabsleg eller to til festen. Her er et par forslag til et par sjove selskabslege:

  • GÆT EN BABY legen. Alle skal medbringe et baby billede af dem selv til festen. Når man ankommer bliver ens billede blandet ned i en sæk. Nu skal alle deltagere trække et billede fra sækken og nu gælder det om at finde personen på billedet. Når man finder personen, kan man sætte sig til bords med denne person.
  • Seddler under tallerknen. EN anden klassisk selskabsleg. Man placere små sedler under alle tallerknerne. På hver seddel står en opgave. Det kan eksempelvis være: “Du skal skåle hver gang en gæst rejser sig fra bordet!” eller eventuelt hvis man sidder til nytårsaften: “Du skal skåle hver gang en raket bliver skudt af udenfor.”. Det er sådan set kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan finde på her.
  • Stoledans. Den klassiske stoledans-leg behøver nok ikke nogen større forklaring. Den fungere både godt til børn men også til arrangementer for voksne.

Det var lidt af de forskellige indslag og selskabslege. Du kan finde mange flere selskabslege her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *