Sådan holder du en fest med kabale tema

AndersUncategorized0 Comments


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/bedstejokes.dk/topbooking.dk/wp-includes/media.php on line 1206

Det lyder måske lidt specielt. Men elsker du også at spille kabale? Så skal den næste fest da være et kabaletema. Så hvordan holder man lige en kabale tema fest? Hvordan får man et spil til at passe ind til en fest? Det kan du finde ud af her.

Spil hjerterfri til festen

Først og fremmest holder man ikke en kabale fest uden at spille spillet. Dog skal man måske tilføje nogle ekstra regler, nemlig noget som er mere festligt. Man kan faktisk gøre det til et drukspil på flere måde. Man lægger en kabale op, og så går det på tur, hvem der må gøre noget ved kabalen.

For eksempel, når man trækker et kort fra bunken, og man ikke kan noget, skal man drikke. Og hvis man tror man ikke kan noget, og giver turen videre til den næste, men der er en der lagde mærke til at de godt kunne ligge et kort på, så kan de sige det højt, og så skal personen der ikke lagde mærke til det, drikke. 

Det kan dog også gøres på den måde, at alle spiller kabale for sig selv, og hvis man ikke kan løse den, skal man bunde sit glas. Og så må vinderen vælge en, der skal bunde sit glas. 

Du kan spille hjerterfri her.

hjerterfri

Pynt op på kabale-manér

Der skal selvfølgelig pyntes op. Det kan man gøre med nogle store spille kort, som kan hænge ned fra loftet. Og nogle minispillekort smidt rund på bordet. Få nogle servietter med for eksempel, spar eller ruder på. Eller en konge. Der skal selvfølgelig pyntes i farverne rød, hvid, og sort. Så sætter man en rigtig kabale stemning.

Derfor skal du holde en kabale fest

Har du også mange venner der elsker at spille kabale, og som måske er lidt af nogle konkurrencemennesker? Så er det helt klart det perfekte tema. Det er også en god måde at gøre jeres fest til noget lidt andet, end bare endnu en normal kedeligt fest. Det gør det til en mindeværdig aften, som helt sikkert bliver sjov for alle, og måske bliver alle en lille smule, eller meget fulde. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *