Skal man booke professionel underholdning til barnedåben som en tryllekunstner eller komiker?

AndersNyheder0 Comments


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/bedstejokes.dk/topbooking.dk/wp-includes/media.php on line 1206

En barnedåd er en tradition, der for mange er blevet andet og mere end bare et religiøst ritual. Det må selvfølgelig også gerne komme til udtryk i, hvordan man vælger at fejre dåben af sine børn. Under alle omstændigheder bør man dog være opmærksom på, at den lille ikke rigtig opfatter noget af, hvad der sker. 

Få gode ideer til at fejre barnedåben her.

Undgå en kedelig barnedåb

Hvordan man end ønsker at fejre barnedåben bør altså i mindst lige så høj grad handle om de voksne gæster, der kommer som det lille barn, der reelt er blevet døbt. Alligevel er barnedåben også muligheden for at afholde en fest med et lidt mere barnligt islæt. Det er til barnedåben, at I kan tillade jeg at spise flødeskumslagkage med et lille barn af marcipan på toppen og sådan er det med så meget. 

Netop fordi hele festen omhandler et lille barn, som ikke rigtig ved, hvad der sker omkring det, ender det dog desværre også ofte med, at det sjove og barnlige starter og slutter med flødeskumslagkagen. Det er ærgerligt, for en fejring af en barnedåb har potentiale til at være så meget mere. 

Professionel underholder?

professionel underholdning barnedåb

Vil du gerne have at festen skal nå sit fulde potentiale, kan det derfor sagtens svare sig at booke en professionel underholder. Inden du bare begiver dig ud for at finde den første og den bedste underholder, er der dog et par overvejelser, du bør gøre dig. Først og fremmest kan det være ganske fornuftigt at have målgruppen i tankerne og at kommunikere denne videre til den underholde, du vælger at hyre. Du kan altså sagtens hyre en komiker til at komme forbi, men hvis der er mange børn, skal han nok ikke medbringe alle sine vulgære jokes.

Derudover bør prisen uden tvivl også være en afgørende faktor. Den slags underholdere kan nemlig hurtigt gå hen og blive dyre, og selvom det uden tvivl er med god grund, er det bare ikke altid, at det kan betale sig. På et eller andet tidspunkt er det bare penge ud ad vinduet, hvis I lige så godt kunne have lavet noget lige så sjov underholdning selv.

Sidst men ikke mindst, bør du også overveje, hvilken fest du ønsker, at barnedåben skal være. Så snart man inviterer en ekstern underholder, lægger man nemlig op til, at det skal være en større og mere pompøs fest. Vil du gerne have en mere intim fest, skal du måske træffe andre valg med hensyn til underholdning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *