Nye sektioner kommer snart!

AndersUncategorized0 Comments

Så er der snart nye sektioner der tilføjes til siden, det kan du følger eget mere med i i de kommende måneder. Men for at give et lille hint, så er der en af disse der omhandler referencer. Der er utrolig vigtigt når man søger underholdning at man finder den rigtige og den der er bedst for lige præcis det arrangement som i har gang i at arrangere. Nogle gange så kan det være at hvis man kommer ud til en skole fx med masser af elever så er det noget andet der vil fungere der en hvis man fx tager hen et andet sted hvor det fungerer på andre måder. Der er altså rigtig mange forskellige veje man kan gå, men når vi netop er i gang med at at snakke om skole og de analyser, som de laver der, så har vi faktisk netop fået en reference fra gutterne på analyseskolen.dk, som har været med til at se en af de mange shows som man kan få ud her fra.

Den kan du bl.a. finde herunder. Men husk at tjekker tilbage senere, da der ofte vil komme situationer hvor det lige er en god ide at få lidt råd før man går ud og bestiller den rette underholdning.

Det var utrolig sjovt og der var virkelig en masse at lære. Når man sidder og arbejder med elever og dansk analyser og diverse modeller hver dag, så er det ikke altid at man har tid til at få nydt det hele og det kan man altså med underholdningen fra siden.

Hvorfor er netop denne skole interessant at kigge på her? Det er måske en sjov sammenhæng at lave, men mange af de kunstnere der er her på siden kommer faktisk fra nogle af de samme grundlag i den forstand at da de gik i skole og skulle lave fx alt lige fra novelleanalyser i dansk og meget andet, der var der altid meget andet, som de havde i tankerne og derfor kan det være en god ide at lave noget andet hvis man ved at det alligevel er den vej, som man måske gerne vil gå!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *