Martin Brygmann
Komiker
Video

Martin Brygmann

Hylende morsom komik!

Martin Brygmann må siges at være lidt af et multitalent, når det kommer til at underholde på scenen: Foruden at være en af landets mest kendte og elskede entertainere, så er han samtidig skuespiller, sanger, komiker og komponist.

Martin Brygmann slog for alvor igennem med det Brune Punktum i midten af 90’erne med de to andre medlemmer Peter Frodin og Hella Joof. Siden da har han for alvor fået lov at udfolde sit komiske talent i flere film, serier, julekalendre osv. Martin har ligeledes optrådt med sit eget one-man show: “De fleste ulykker sker med lemmet”. Bare af titlen står det klart, at Martin her diskede op med et originalt og anderledes stand-up-show. Folk elskede det, og især Martins skæve og utraditionelle humor blev fremhævet af anmelderne, som også måtte overgive sig og kvittere med flere fem-stjernede anmeldelser.

Martin kan bookes til mange forskellige typer af arrangementer, fx som konferencier til større events, firmafrokoster osv. Han kan ligeledes bookes til et komisk – eller musikalsk indslag. Uanset hvad, så er jeres gæster garanteret en gennemført og ikke mindst utrolig morsom oplevelse, når først Martin Brygmann går på scenen.

Martin Brygmann kan bookes gennem TopBooking.dk, blot anvend formularen til højre og få et helt uforpligtende tilbud.

BLIV KONTAKTET

[contact-form-7 id="109" title="Contactforartister"]

Vi anbefaler ligeledes

 • Amin Jensen
  Komik til den store guldmedalje!
 • Kasper Nielsen Komiker
  Kasper Nielsen
  Få latterkramper med Kasper Nielsen!
 • Mads Brynnum komiker
  Mads Brynnum
  Intelligent komiker, der vil få jeres gæster til at skraldgrine!
 • Claus Reiss
  Stand-up med sækkepibe! Original underholdning fra Claus Reiss
SE ALLE ENTERTAINERE

Om Topbooking

Topbooking.dk er et dansk bookingbureau. Vi hjælper vores kunder med at finde den perfekte festunderholdning til netop deres arrangement hvad end det er en julefrokost, fødselsdag, konfirmation, firmaevent, bryllup etc.

Email: kontakt@topbooking.dk
Tlf: 60820505
Copyright 2017 © Topbooking

Bliv kontaktet

– Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

[contact-form-7 id=”34789″ title=”Kort formular”]