Jakob Thrane
Komiker
Video

Jakob Thrane

Stort komiker talent fyldt med energi!

Jakob er med sine 23 år en af vores yngre komikere på TopBooking.dk, men han har allerede bevist at han med sin tempofyldte energi og sjove timing kan charmere sig ind på et hvilket som helst publikum! Han har allerede flere års erfaring med at få folk til at skraldgrine, og hans erfaring har gjort, at han snildt kan tilpasse sit show, så det passer til hver en lejlighed: om der skal bruges genial stand-up til julefrokosten, fødselsdagen eller konfirmationen så levere Jakob Thrane et show uden lige.

Jakob har især dygtiggjort sig selv indenfor den gren af stand-uppen der har at gøre med improvisation og karakterarbejde. Han er desuden god til at få inddraget hele publikum og det giver altid en nærværende og personlig følelse blandt gæsterne!

Tag kontakt til os i dag og få et uforpligtende tilbud på Jakob Thrane! Det bliver et show jer og jeres gæster sent vil glemme!

BLIV KONTAKTET

[contact-form-7 id="109" title="Contactforartister"]

Vi anbefaler ligeledes

 • Kasper Nielsen
  Få latterkramper med Kasper Nielsen!
 • Mads Brynnum
  Intelligent komiker, der vil få jeres gæster til at skraldgrine!
 • Claus Reiss
  Stand-up med sækkepibe! Original underholdning fra Claus Reiss
 • Tjelle Vejrup
  Standup komik I sent vil glemme!
SE ALLE ENTERTAINERE

Om Topbooking


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/bedstejokes.dk/topbooking.dk/wp-includes/media.php on line 1206

Topbooking.dk er et dansk bookingbureau. Vi hjælper vores kunder med at finde den perfekte festunderholdning til netop deres arrangement hvad end det er en julefrokost, fødselsdag, konfirmation, firmaevent, bryllup etc.
Copyright 2017 © Topbooking

Bliv kontaktet

– Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

[contact-form-7 id=”34789″ title=”Kort formular”]


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/bedstejokes.dk/topbooking.dk/wp-includes/media.php on line 1206