Amin Jensen
Komiker
Video

Amin Jensen

Komik til den store guldmedalje!

Nå Amin Jensen først indtager scenen er der dømt rendyrket entertainment for fulde gardiner. Amin Jensen må være et af de bedstkendte navne på den danske stand-up scene, og det er ikke uden grund. Hans repetoire spænder over et væld af underholdende elementer, som fx hans livagtige lydeffekter og en skarp selvironi, så folk ofte får ondt i maven af latterkramper.
Amin Jensens show kommer rundt i alle kroge, og det er ikke blot stand-up, men indeholder både ren komik, men er også proppet med sjove parodier og klassiske sange, som lige har fået Amin-twistet. Hans komiske timing er endnu et element, som gør at publikum kun kan nyde hans unikke show.

Amin trækker mange overraskelser frem fra ærmet gennem showet. Men én ting som den folkekære entertainer altid rammer plet med er hans mundharmonika. Med hans mundharmonika kan Amin få hele salen til at bryde ud i latter, når han på komisk vis spiller klassiske numre og laver fjollede tricks med det lille instrument. Men det er dog blot en af mange overraskelser som Amin byder på i sit show!

Kontakt os idag for at få en helt uforpligtende forspørgsel på et show med Amin Jensen.

BLIV KONTAKTET

Book nu eller send os en forspørgsel på Amin Jensen. Vi svarer hurtigt (ofte samme dag), og rådgiver jer, så vi får skabt de bedste rammer for jeres fest. Vi glæder os til at høre fra jer!

[contact-form-7 id="109" title="Contactforartister"]

Vi anbefaler ligeledes

 • Amin Jensen
  Komik til den store guldmedalje!
 • Kasper Nielsen Komiker
  Kasper Nielsen
  Få latterkramper med Kasper Nielsen!
 • Mads Brynnum komiker
  Mads Brynnum
  Intelligent komiker, der vil få jeres gæster til at skraldgrine!
 • Claus Reiss
  Stand-up med sækkepibe! Original underholdning fra Claus Reiss
SE ALLE ENTERTAINERE

Om Topbooking

Topbooking.dk er et dansk bookingbureau. Vi hjælper vores kunder med at finde den perfekte festunderholdning til netop deres arrangement hvad end det er en julefrokost, fødselsdag, konfirmation, firmaevent, bryllup etc.

Email: kontakt@topbooking.dk
Tlf: 60820505
Copyright 2017 © Topbooking

Bliv kontaktet

– Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

[contact-form-7 id=”34789″ title=”Kort formular”]