Hvordan tryller tryllekunstneren kanin op af hatten

AndersNyheder0 Comments

Det er den klassiske tryllekunstner trick. Kaninen op af hatten. Men hvordan kan det lade sig gøre? Vi afslører tryllekunstnerens hemmelighed i denne artikel. 

Aller først er det vigtigt at starte med en forudsætning for alle tryllekunstnere, som laver dette trick. De er nødt til at have en tam kanin. Og at gøre en kanin tam er ikke noget, som man gør på en formiddag. Det tager tid, kærlighed og tålmodighed. Du er nødt til at få din kanin til at stole på dig, og det kræver tålmodighed. Du blev heller ikke bedste venner med din bedste ven på en formiddag? Særlig hvis I slet ikke kendte hinanden før I mødtes første gang. Det samme gælder for kaniner. 

Det første og vigtigste råd i forhold til at gøre din kanin tam er, at du skal lade din kanin komme til dig. Du må endelig ikke bare løfte din kanin, det gør din kanin bange, og det gør kun processen længere. Kaniner er rovdyr, og derfor forbinder kaniner det at blive båret med at blive nappet op af et rovdyr. Derfor hav tålmodighed og lad din kanin komme til dig. Og her er det altid godt med nogle gode sunde snacks, du kan købe sunde snacks og kanin tilbehør her, som du kan håndfodre din kanin med. Håndfodring er nøglen i det hele, da det skaber et bånd mellem dig og din kanin.

Alle tryllekunstnere er forskellige og mange af deres tricks laver de forskelligt. Derfor er der ikke nødvendigvis et svar på spørgsmålet: Hvordan tryller tryllekunstneren en kanin op af hatten?

Den store hat

Måske den mest åbenlyse er, at tryllekunstneren har en stor nok hat, så han/hun kan gemme kaninen i den nederste del af hatten. Til dette trick er det formodentlig en dværgkanin, som tryllekunstneren vil bruge. Kaniner findes i mange størrelser, de kan veje helt op til 8 kilo, hvilket overrasket mange, men dværgkaniner vejer mellem 900g og 1,5 kilo.

Bordet med hul i

Mange tryllekunstnere anvender et ”hjælpe-bord” i deres trylleshow. Dette bord gemmer ofte på mange hemmeligheder, en af dem er et stort hul, som kan åbnes. Hermed kan tryllekunstneren lukke kaninen ned i et rum i bordet. 

Under kappen

Denne her havde du nogle ikke overvejet. En af de vigtigste ting man skal lære som tryllekunstner er fingrefærdighed. Med fingerfærdighed kan du som tryllekunstner snyde dit publikum med et utal af numre. På samme måde kan en tryllekunstner være hurtig med sine bevægelser, gemme kaninen under sig kappe og mens han/hun drejer sig rundt, placeres kaninen i den tomme hat og voila – en kanin er tryllet frem. 

Det er vigtigt at pointere i denne artikel, at hvis du overvejer at lave dette trick, så er det vigtigt, at du tænker på din kanins velfærd. Det er vigtigt, at din kanin føler dig tryg ved dig. Derudover er det vigtigt, at din kanins deltagelse i showet er minimal. Så så snart at den har været på, så skal den væk fra scenen, hvor der er ro, stille og i et rum, hvor den føler dig tryg. Her kan du med fordel indrette rummet med din kanins ting, så den føler sig tryg. Tag nogle godbidder med, dens kanin-seng eller hygge-hule, en bamse eller hvad din kanin nu har derhjemme, som den føler sig tryg ved. 

Hvis du vil vide mere om, hvordan du gør en kanin tam, kan du læse mere på forskellige blogs bla. Kanin-bloggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *