Checkliste til festen

Andersfestunderholdning0 Comments

At holde fest består af en masse små opgaver der skal klares. Find en checkliste her, så du undgår at glemme nogen af de vigtige ting. Bl.a. skal du huske:

  • At sende invitation
  • Finde underholdning
  • Skaffe en toastmaster
  • Pynte op

Send invitationer i god tid

Du skal altid huske at sende invitationer i god tid. Dette har flere fordele og fx vil du så hurtigt finde ud af, hvor mange der kan komme til og på den måde bliver det lettere at planlægge.

Find den rette underholdning

Det er rart at have underholdning med til festen for alle gæsterne. Det gør at dagen ikke bliver så lang, og hvis man som gæst skulle risikere at komme til at sidde og kede sig lidt, så giver et par sjove indslag lige det afbræk der er tiltrængt.

Hvis I skal holde fest kan du kan finde den bedste underholdning på festindslaget.dk.

Toastmaster skal findes

En toastmaster er med til at styre slagets gang. Det er ham eller hende der er kaptajn og styre hvornår der er mad og hvornår der skal ske sjove ting og sager.

Pynt op til festen

At pynte op er noget som de fleste synes er sjovt og derfor skal man ikke vente med dette alt for længe. Husk dog at jo mere man pynter jo mere skal man også ryde op bagefter festen, og ligeså sjovt som man måske har synes det var at pynte det op, ligeså kedeligt vil det være at skulle ryde det op igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *